29 augusti 2020
16:00

Sollentuna FK

Referat: Karlslunds IF FK - Sollentuna FK

Det fortsätter vara skralt med poäng för Karlslunds IF FK efter sommaruppehållet. Dagens match hemma mot Sollentuna FK slutar i en 1-2-förlust i en tillställning med rätt få klara målchanser. Målen som görs kommer genom en straff till vardera lagen samt en felpass i uppbyggnad.

Karlslund ställer upp med följande:
Jakob Kindberg
Gabriel Kopkin – Adam Björk – Helmer Andersson – Sermed Habib
Ibrahim Habib – Jonathan Lundberg – Sebastian Loyola Nydén
Christer Lipovac – Tidjani Diawara – Nadir Ayéva

Avbytare:
Rasmus Forsell, Christopher Alp, Lukas Julher, Elias Jangdin, Pontus Hatula, Salim Ali Mohammed, Rickson Mansiamina

Som sagt, detta var en match med rätt så få klara målchanser där målvakterna i respektive lag slipper göra tokräddningar. De flesta avslut som kommer är plockpotatis, dock ett par bra lägen förutom målen för respektive lag.
Sollentuna gör 0-1 i den första halvleken genom att ta vara på en felpass i gapet, vilket också står sig till halvtidspaus.

Inför den andra halvleken byts nyförvärvet Rickson Mansiamina in och det är han som ser till att det blir straff för hemmalaget då han blir fälld i straffområdet. Jonathan Lundberg stegar upp och gör inga misstag och sätter 1-1.

I slutet av matchen får dock gästerna straff, och de gör likt Lundberg inga misstag och dessvärre får Karlslund inkassera en förlust på kontot.

Några ljusglimtar i dagens match är vår högerkant med Gabriel Kopkin och Christer Lipovac som gör bra insatser, samt ett piggt inhopp av nye Rickson Mansiamina.

NA: Nyförvärvet låg bakom mål i debuten – men Karlslund föll efter sen straff: ”Surt, surt”
SportExpressen Play: Highlights